INTERNET VOORLICHTING

Internet Voorlichting verzorgt voorlichting voor iedereen die meer wil of moet weten over het internet. De onderwerpen die wij behandelen lopen uiteen van veiligheid tot ondernemen. Onze doelgroepen zijn, bedrijven, scholen, overheden, stichtingen en verenigingen.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Wij gaan graag het gesprek met je aan om idee├źn voor een cursus om te zetten in daden. Een cursus kan geheel individueel worden opgezet maar je kan ook voor een standaard cursus kiezen.

j

Scholen

Jongeren gaan heel anders om met het internet dan volwassenen. En op een lagere school is hele andere aanpak nodig dan op een middelbare school.

Ouderen

Ouderen zijn de grootste groeiende groep internet gebruikers van dit moment. Voor ouderen hebben wij cursussen die zowel over het gebruik van apparatuur als het internet gaan.

Bedrijven

Bedrijven hebben een enorme verschillende interesses in het internet. De onderwerpen gaan vaak over veiligheid en geld verdienen. Maar ook pesten kan voor ondernemingen een belangrijk onderwerp zijn.

Overheden

Overheden denken meer aan het gebruik van internet bij voorlichting en gebruikersgemak van burgers. Maar ook pesten kan voor overheden een belangrijk onderwerp zijn.