INTERNET VOORLICHTING

“Je bent nooit te oud om te leren” is een gezegde die ver voor het internet ontstaan is. Maar juist voor het internet is hij erg van toepassing. Internet is niet meer weg te denken uit onze maatschappij en dus belangrijk voor iedereen.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Wij gaan graag het gesprek met je aan om idee├źn voor een cursus om te zetten in daden. Een cursus kan geheel individueel worden opgezet maar je kan ook voor een standaard cursus kiezen.

Samen met u kijken wij naar de groep waarvoor u onze lessen in gedachten heeft. Tijdens die gesprekken gaan we bepalen wat geschikt is voor uw leeringen, meedewerkers of cursisten.

j

Scholen

Jongeren gaan heel anders om met het internet dan volwassenen. En op een lagere school is hele andere aanpak nodig dan op een middelbare school.

Ouderen

Ouderen zijn de grootste groeiende groep internet gebruikers van dit moment. Voor ouderen hebben wij cursussen die zowel over het gebruik van apparatuur als het internet gaan.

Bedrijven

Bedrijven hebben een enorme verschillende interesses in het internet. De onderwerpen gaan vaak over veiligheid en geld verdienen. Maar ook pesten kan voor ondernemingen een belangrijk onderwerp zijn.

Overheden

Overheden denken meer aan het gebruik van internet bij voorlichting en gebruikersgemak van burgers. Maar ook pesten kan voor overheden een belangrijk onderwerp zijn.