Onderwerpen

Internet Voorlichting verzorgt cursussen over het gebruik van het internet. Hieronder staan de onderwerpen die wij behandelen. Tijdens de cursussen kunnen we één of meerdere onderwerpen behandelen.

INTERNET VOORLICHTING

Internet Voorlichting verzorgt voorlichting voor iedereen die meer wil of moet weten over het internet. De onderwerpen die wij behandelen lopen uiteen van veiligheid tot ondernemen. Onze doelgroepen zijn, bedrijven, scholen, overheden, stichtingen en verenigingen.

Online geld verdienen

In onze e-commerce cursus gaan wij in op het geld verdienen op het internet. Deze cursus is met name interessant voor starters en scholieren.

~

Veiligheid

Waar moet je op letten als je op het internet zit? Helaas zit het internet vol virussen en andere problemen. Het is dus van belang dat je jezelf goed beveiligd.

Voor wie

Wij verzorgen cursussen voor bedrijven, scholen, overheden, stichtingen en verenigingen. Dus voor iedereen die het internet gebruikt.

Sociale media

Sociale media is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Er kleven vele voordelen aan sociale media, maar er zijn ook grote nadelen.

Pesten

Helaas is dit een onderwerp die maar al te reëel is. Het pesten is van alle dag en van alle tijden. Maar door de komst van het internet is er een nieuwe vorm van pesten ontstaan.
w

Wat is waar

Je kan alles vinden op het internet. Maar wat is er nu waar en wat niet. Dat is natuurlijk niet aan ons om dat te bepalen. Maar wij kunnen je wel leren hoe je je eigen menig kan vormen.

Vergelijken op het internet

AVG staat voor Algemene Verordening Gegevensbescherming en de Engelstalige benaming hiervoor is General Data Protection Regulation.

Online winkelen

Het winkelen op het internet is de afgelopen jaren heel gewoon geworden. Maar er zijn nog veel mensen die niet zo goed weten hoe het moet of waar ze op moeten letten.

U

Goed leren Googelen

Voor vele Nederlanders begint het internetten bij Google. Je gaat naar de zoekmachinen en typt wat je wil vinden. Voor veel mensen is het echter een hele opgave om dit goed te doen.